WORKSHOPS VOOR GROEPEN


Workshops voor groepen duren 2 uur. Dit is op afspraak. Ook ’s avonds of in het weekend mogelijk.

Met groepen van 6 tot 24 personen kunnen de volgende workshops geboekt worden:

Schilderen voor iedereen!

Op een zeer originele manier een schilderij maken met je favoriete kleuren! Met een mooie lijntekening van een dier naar keuze of andere voorstelling op maak je het werk compleet. Er wordt gewerkt met acrylverf op een doek van 40 x 50. Je hoeft er geen schilderervaring voor te hebben, iedereen kan het!

Tijdsduur: 2 uur  | € 35,- p.p. voor groepen vanaf 6 personen.

Meld je aan voor 1 van de creatieve workshops!

Maak een origineel portret van elkaar

Samen een portret maken kan nu op een wel heel leuke en bijzondere manier! Op een interactieve wijze gaan de deelnemers in duo's tegenover elkaar zitten. Tussen hen in staat een ruit van plexiglas op de tafel en dit zorgt voor hilarische momenten! Uiteindelijk is het resultaat  een prachtig portret!
Zeer geschikt voor groepen tot max 24 personen.

Tijdsduur: 2 uur  | € 30,- p.p. voor groepen vanaf 6 personen.

Boomcreatie

Samen een boom opzetten! Een bijzonder leuke groepsactiviteit waarin deelnemers samen een creatie maken waarbij teamwork  een grote rol speelt. Ideaal voor grotere groepen. Kan ook op locatie.

Kosten v.a. € 22,- p.p. Deelnemers: 10-20 personen

NATUURBELEVING VOOR KINDEREN


In deze creatieve workshops gaan natuur en creativiteit hand in hand. Het atelier van de Blauwe Deur heeft een unieke ligging vlakbij de duinen van Heemskerk.
De Duin ingang van de Oudendijk is op loopafstand bereikbaar. Samen met boswachter Evert Jan Woudsma gaan de kinderen op pad om te ontdekken wat
je zoal kunt vinden in duin en bos.

Verzamel je eigen tekening.

Op pad met de boswachter en een papieren tasje waar je al je gevonden materialen in kunt doen. In het atelier maak je er een mooie tekening of werkstuk van.

Een heel gek dier

Takken hebben uiteenlopende vormen en lijken soms op dieren. Zoeken naar geschikte takken en i het atelier maken we er een grappig gek dier van.

Tijdsduur: 2 uur  | Min. deelnemers 8 | Max. 12 | Kosten:€10p.p.

 


Vaas decoreren

Creëer je eigen unieke vaas met een bijzondere techniek. Met behulp van mooie onderglazuren in verschillende kleuren en met de sgrafitto methode maak je de mooiste decoraties. Sgrafitto is een eeuwenoude kras en tekentechniek en levert verrassende resultaten op.

Je kunt kiezen uit een blokvaas of de bijzondere boegvaas in bisquit kwaliteit. Na decoratie moet de vaas nog één keer de oven in voor een prachtig duurzaam resultaat!
€ 38,- p.p. inclusief materiaal. Vanaf 4 personen.