Over De Blauwe Deur

Mijn naam is Annelies Vessies-Aardenburg en naast zelf als beeldend kunstenaar te werken wil ik  graag mijn enthousiasme over schilderen en tekenen overbrengen op anderen. Of dat nu kinderen zijn of volwassenen, het is allebei leuk en boeiend om te zien hoe de expressie bij jonge kinderen tot verrassende resultaten leidt.  En als het atelier vol is met cursisten en je een speld kunt horen vallen is het de mooiste ontspanning die er is- hoor ik vaak !

We kunnen niet zonder creativiteit! De kunst van het creëren is buiten de gebaande paden treden, iets nieuws zien, anders waarnemen, een andere oplossing bedenken. Dat geeft een goed gevoel en door mijn lessen en projecten hoop ik daar een steentje aan bij te dragen!

De ruimte in en om het atelier is zeer geschikt om presentaties of mediatielessen te geven. De ruimte voor dit soort praktijklessen kan gehuurd worden.
Neem contact op over de voorwaarden en prijzen.

Bekijk op YouTube het interview: Het brein achter' De Blauwe Deur' >

 Voor schilderijen en tekeningen van Annelies Vessies-Aardenburg kijk op de site van Annartworks 

www.annartworks.com