VTS gesprekken

Visual Thinking Strategies (VTS) is een beproefde leermethode om aan de hand van kunst een stapsgewijze denkstrategie te ontwikkelen. Leerlingen maar ook volwassenen leren reflecteren op wat ze zien en onderbouwen hun ideeën met elementen uit het beeld wat ze zien.
Als cultuurdocent heb ik de basistraining met goed gevolg afgesloten en in juni 2022 mijn certificaat gevorderdentraining VTS behaald.  Ik geef VTS gesprekken op basisscholen en dit kan ook in het atelier van De Blauwe Deur plaatsvinden. Kijk voor meer info over VTS op:
https://www.vtsnederland.org/

VTS arrangement voor groepen.
Een VTS gesprek in combinatie met wandeling of lunch.
Voor groepen tot max. 15 personen kan een VTS gesprek in het atelier gecombineerd worden met een wandeling in de nabijgelegen duinen eventueel met een ervaren gids die het gebied goed kent en er veel over weet te vertellen. Ook kan het arrangement met een heerlijke lunch uitgebreid worden.
Voor meer info bel 0622062795  of mail De Blauwe Deur